BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPakdemirli’den hobi bahçesi uyarısı ----

Pakdemirli’den hobi bahçesi uyarısı

Pakdemirli’den hobi bahçesi uyarısı
17 Haziran 2020 - 14:56 www.finansgundem.com

Pakdemirli, hobi bahçeleri alanlara yönelik uyarılarda bulunarak, “Bu arazilerde hiçbir zaman hissedar olamayacaksınız ve tasarruf hakkınız bulunmayacak. Satın aldığınız taşınmazlar yıkılabilir” dedi.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son dönemde noter aracılığıyla hobi bahçeleri alanlara yönelik sert uyarılarda bulundu.

Noter aracılığı ile hobi bahçesi arazisi satın alan vatandaşları uyaran Pakdemirli, “Bu arazilerde hiçbir zaman hissedar olamayacaksınız ve tasarruf hakkınız bulunmayacak. Satın aldığınız taşınmazlar yıkılabilir. Aradaki aracılar kazansın diye tarım arazilerimizi çölleşmenin kucağına atmayacağız, suyumuzun bu kadar fütursuzca kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz, insanımızın tarıma olan ilgisinin kullanılarak kandırılmasına da göz yummayacağız” dedi.

CEZAİ MÜEYYİDELERLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ

Özellikle korona virüs salgınından sonra vatandaşların doğayla iç içe olabildikleri hobi bahçelerine yönelik ilginin arttığına dikkat çeken Pakdemirli, “Ne kadar güzel değil mi? Hayır değil! Hobi bahçeleri yasalara uygun olmayan bir faaliyet. Cezai müeyyidelerle karşılaşabilirsiniz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)