BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖzyeğin ve Şahenk'ten işbirliği----

Özyeğin ve Şahenk'ten işbirliği

Özyeğin ve Şahenk'ten işbirliği
07 Temmuz 2015 - 07:02 www.finansgundem.com

Hüsnü Özyeğin ve Ferit Şahenk dünya ölçeğinde gençlerin yetişmesi için akademik bilgi ve sektör tecrübesini bir araya getirdi

Özyeğin Üniversitesi ve Doğuş Grubu bünyesinde yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren d.ream'den sektörel işbirliği açıklaması yapıldı.

"Yeme-İçme Sektöründe Yetenek Gelişimi" başlıklı işbirliği kapsamında, Özyeğin Üniversitesi öğrencileri ve mezunları, d.ream çatısı altındaki restoranlarda öncelikli staj ve çalışma imkânına sahip olacak. d.ream çalışanlarına ise Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından, kişisel ve mesleki anlamda gelişimleri için farklı eğitim programları sunulacak.

Programlar, Özyeğin Üniversitesi bünyesinde yer alan farklı Lisans, Lisansüstü ve Sertifika programlarını içerecek.

'İŞE HAZIRLAYACAĞIZ'

Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, "Bu alanda atılan akademik adımlar, hizmet kalitesini artırıyor, sektörün gelişmesini destekliyor. Biz de Özyeğin Üniversitesi olarak sektörlerle iç içe vizyonumuz kapsamında, öğrencilerimizi bir yandan akademik anlamda donatıp diğer yandan da iş hayatına hazırlamayı hedefliyoruz. Gerek öğrencilerimize sağladığımız staj ve iş imkânları, gerekse işbirliği yaptığımız d.ream'e sunduğumuz akademik programlarla sektör dinamiklerini sağlamlaştırıyoruz" dedi.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ise, Türkiye'de yeni sektörlerin gelişiminin ancak gençliğe yatırımla mümkün olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Pratik bilgiyle akademik derinliği iç içe koyarak gençlerimize, bilgi ve becerilerini artırma imkânı sağlıyoruz. Üniversite öğrencilerinin akademik bilgiyi, sektör tecrübesi ile yan yana koyabilmeleri için en fazla ihtiyacı olan iki unsur; fırsat ve destek."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)