BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖzyeğin Üniversitesi-Harvard işbirliği ----

Özyeğin Üniversitesi-Harvard işbirliği

Özyeğin Üniversitesi-Harvard işbirliği
18 Haziran 2015 - 14:48 www.finansgundem.com

Özyeğin Üniversitesi ile Harvard Business School online eğitim girişimi HBX yaptıkları anlaşma ile güç birliğine gitti

Harvard Business School’un online eğitim girişimi HBX, Özyeğin Üniversitesi MBA öğrencilerine işletmeye hazırlık HBX CORe programını sunacak. Geleceğin inovatif sektörel uzmanlarını yetiştirmeyi hedefleyen Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin programlarda edindikleri olağanüstü eğitim deneyimi böylelikle daha da ileriye taşınmış olacak.
 
Özyeğin Üniversitesi MBA Programı’na erken başvuru ile kabul edilen öğrenciler Harvard İşletme Okulu’nun online eğitim girişimi işletmeye hazırlık HBX  (CORe) programına katılma hakkı kazanacak. Özyeğin Üniversitesi programlarında, sektörel ve uzmanlık sunma hedefiyle, uygulamaya yönelik genel yönetim bilgileri çeşitli uzmanlık alanlarıyla harmanlanıyor ve kariyere odaklı bir eğitimle hayata geçirilmesine öncülük ediliyor.
 
Harvard İşletme Okulu’nun dünyada fark yaratacak liderler yetiştirme misyonundan hareketle, gerçek iş dünyası sorunlarını çözme ve aktif öğrenmeye dayalı eğitimi, teknolojiyi kullanarak sunan HBX, online eğitimde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.
 
İşletmenin temellerine bir giriş niteliği taşıyan İşletmeye Hazırlık (CORe) programı, İş Analitiği (Business Analytics), Yöneticiler için Ekonomi (Economics for Managers) ve Finansal Muhasebe (Financial Accounting) adlı üç ayrı modülden oluşuyor.  Haziran 2014’te başlayan CORe programına bugüne kadar 85 ülkeden 4100’ü aşkın öğrenci katıldı.
 
 Dekan Nohria: “Dünyanın lider üniversiteleri ile ortak çalışmalar yapıyoruz”

Harvard İşletme Okulu Dekanı Nitin Nohria, Özyeğin Üniversitesi ile kurdukları güç birliğinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtip, “Harvard İşletme Okulu, dünyanın lider uluslararası üniversiteleri ile yaptığı küresel işbirlikleri ve ortak çalışmalar ile bezenmiş bir tarihçeye sahiptir. Özyeğin Üniversitesi’nin, CORe programını müfredatının bir parçası yapan ilk uluslararası İşletme Enstitüsü olmasından sevinç duyuyorum” dedi.


 
Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk ise işbirliğini şöyle yorumladı: “Özyeğin Üniversitesi İşletme Enstitüsü, iş dünyasının gerçekleriyle bütünlük sergileyen yenilikçi ve modern programlar sunuyor. Harvard İşletme Fakültesi’nin online eğitim girişimi HBX ile yaptığımız işbirliği, programımıza yeni bir boyut katmakla kalmayacak, aynı zamanda öğrencilerimizin programımızda edindiği olağanüstü eğitim deneyimini de daha ileriye taşıyacaktır.”

Tanıtım Günleri 20 Haziran’da yapılacak
 
Özyeğin Üniversitesi İşletme Enstitüsü, öğrenci adayları ile akademisyenleri buluşturacak olan ve 20 Haziran’da yapılacak olan Tanıtım Günü ile de öğrenci adaylarına detaylı bilgiler sunacak. Tanıtım Günü Swissotel’de MBA ve FERM için saat 11.00; EMBA ve MaENT içinse 14.00’te tekrarlanacak. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)