BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÖztürk: Terim zaten gidecekti----

Öztürk: Terim zaten gidecekti

Öztürk: Terim zaten gidecekti
14 Kasım 2014 - 22:30 www.finansgundem.com

Galatasaray eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fatih Terim'in gönderilmesi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı

Galatasaray'ın önemli isimlerinden, Ünal Aysal döneminde başkan yardımcılığı görevi yapan Adnan Öztürk, geçmiş dönemlerde yaşananlar hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal ile son dönemlerde fikir ayrılıkları yaşadıklarını söyleyen Adnan Öztürk, Fatih Terim'in gönderilmesi konusunda da çok önemli ifadeler kullandı.

''TERİM ZATEN GÖNDERİLECEKTİ''
Öztürk, Fatih Terim'in şampiyon olamazsa zaten gönderileceğini de söylerken, ''Bu hatalar tesadüf olamaz. Bence Fatih Terim operasyonu da seçim kararının devamıydı. Fatih Terim şampiyon olamasa zaten gönderilecekti. Şampiyon olunca hoş olmayan şeyler yaptılar. Gönderdiler. Kurumsallıktan bahsederken kaptan bile olmayan biriyle prim pazarlığı yapılması...'' ifadelerini kullandı.

''DEMİRÖREN SEÇİLMEMELİYDİ...''
Adnan Öztürk, Ünal Aysal ile en büyük fikir ayrımını da federasyon seçimi döneminde yaşadıklarını söylerken, ''Ünal Aysal yönetme kabiliyetini yitirdi. Şike süreci patlayınca fikir ayrılığımız oldu. Yine de o dönemi de aşmayı başardık. Ancak asıl fikir ayrılığımız federasyon başkanı seçimlerinde oldu. Ben Yıldırım Demirören'in kesinlikle seçilmemesi gerektiğini düşünüyordum. Ata Aksu'yu destekliyoruz diyorsunuz ancak imza vermiyorsunuz. Orada yavaş yavaş bir ayrılık başladı'' dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)