BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖztrak'tan İnce'ye yanıt: Sakin olmamız gereken günlerdeyiz----

Öztrak'tan İnce'ye yanıt: Sakin olmamız gereken günlerdeyiz

Öztrak'tan İnce'ye yanıt: Sakin olmamız gereken günlerdeyiz
24 Kasım 2019 - 19:00 www.finansgundem.com

Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından CHP Sözcüsü Öztrak, "Saray'ın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz" dedi

CHP'li Muharrem İnce'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gizlice görüştüğüne dair iddialara bugün düzenlediği basın toplantısıyla 'tezgah' yanıtı vermesinin ardından partiden ilk açıklama Faik Öztrak'tan geldi.

CHP Sözcüsü Öztrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saray'ın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz. Saray'ın bu operasyonla milletimizin gerçek gündemini karartma çabası boşa çıkacak, milletimizin partimize olan teveccühü daha da artacaktır" ifadelerini kullandı.

​İnce, 'Partinin sözcüsü ağzını açmadı daha' demişti

Beştepe'deki görüşme iddiasına, bugün Yalova'daki evinde düzenlediği basın toplantısıyla yanıt veren Muharrem İnce, kendisiyle ilgili 'dedikoduların' CHP Genel Merkezi'nde üretildiğini savunmuştu. "Beni yıpratmak için harcadıkları enerjiyi AKP'ye harcasalar emin olun iktidar olurlar" diyen İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da "'İsmi biliyorum' dediniz, açıklamalısınız" çağrısı yapmıştı.

İnca ayrıca isim vermeden Faik Öztrak'a seslenmiş ve "Tek başıma kalsam yine mücadele edeceğim. 'Bu yalandır, ben buna inanmıyorum' demesi lazımdı. Partinin sözcüsü ağzını açmadı daha. Niye savunmuyorsunuz? Ciğerimi yakıyorlar. Bugün partiyi yönetenler benim ciğerimi dağlıyor" demişti.

Muharrem İnce'den CHP Genel Merkezi'ne çok sert eleştiriler

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)