BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzlem Türeci ve Uğur Şahin aşı hikayesini kitaplaştırıyor----

Özlem Türeci ve Uğur Şahin aşı hikayesini kitaplaştırıyor

Özlem Türeci ve Uğur Şahin aşı hikayesini kitaplaştırıyor
23 Ağustos 2021 - 11:41 www.finansgundem.com

Pfizer ile ortaklık yaparak korona virüs aşısı üreten ve bir anda dünyanın en popüler bilim insanları olan BioNTech'in kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin bir kitap hazırlığı içerisinde.

BioNTech’in kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin, bir kitap yazarak korona virüs salgınına karşı geliştirdikleri aşının hikayesini yazma kararı aldı.

Vaccine: How the Breakthrough of a Generation Fought Covid-19 (Aşı: Bir Nesilden Çığır Açanlar Kovid-19’la Savaştı) isimli kitapta ikilinin aşı geliştirme süreci ve korona virüs salgınıyla mücadelesi mercek altına alınacak.

Financial Times muhabiri Joe Miller tarafından kaleme alınan kitapta Dr. Türeci ve Dr. Şahin’in yanı sıra BioNTech ve Pfizer’dan üst düzey yetkililerin de görüşleri yer alacak.

Dr. Türeci ve Dr. Şahin ile yapılan 150 saati aşkın röportajdan derlenen kitapla ilgili konuşan Miller, “Rekor kıran gelişmeyi izlemekten ve çağımızın en büyük bilimsel başarısının hikayesini anlatmaktan dolayı çok mutluyum. Kanserle uzun süren mücadelelerinde Şahin ve Türeci bağışıklık sisteminin gücüne inandı. Onların başarısı, insanlığın en karanlık anlarında tatlı bir tesadüf değildi” ifadesini kullandı.

Avrupa'da 15 yılın atılımı yakın

 

Gelişmekte olan piyasalarda umut ışığı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)