BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzgür Özel kendi mahallesinden seçilemedi----

Özgür Özel kendi mahallesinden seçilemedi

Özgür Özel kendi mahallesinden seçilemedi
11 Kasım 2019 - 08:57 www.finansgundem.com

CHP Manisa Milletvekili ve CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel'in kendi konumunu sağlamlaştırmak için kendisine yakın isimlerin tek liste ile aday olup il teşkilatını dizayn çalışması sandıktan döndü.

CHP Manisa il teşkilatı aralık ayında yapılması öngörülen ilçe ve ardından il başkanlığı seçimleri öncesi dikkat çeken bir hesaplaşmaya sahne oldu. CHP Manisa Milletvekili ve CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel ve listesi delege seçilemedi.

Mahallesinden seçilemedi

Özel’in liste başı olduğu delege listesi, il Başkanı Musa Semih Balaban’ın listesi karşısında kaybetti. manisadabugun.com’da yer alan habere göre 329 partilinin oy kullandığı seçimde Özel’in listesi 102 oy alabildi. Balaban ve ekibiyse 124 oy aldı. Bu sonuçlarla Özel kendi mahallesinde kaybetmiş oldu.

Özel'in açıklama yapması bekleniyor

Özel’in il başkanlığı seçimlerinde desteklediği Ferdi Zeyrek’e oy vermesi sandıkla engellenmiş oldu. Özel’in liste başı olduğu delege listesinin kaybetmesinin partideki farklı gruplarca gündeme getirilmeye başlandığı değerlendirmeleri yapılıyor. Özel’in konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALK12 Kasım 2019 00:24

    SEN BU SİYASETTE ÇOK YOL KATETMEN LAZIM. AĞINIZ LAF YAPIYOR FAKAT İCRAATLARINIZI DAHA GÖREMEDİK AK PARTİNİN YAPTIKLARINLA KALDI İSTANBUL 9 AYDIR SADECE LAF.

  • gerçek.11 Kasım 2019 18:48

    hep bana hep bana demokrasisi bizimi düşünecek bu gereksiz boş kişiler.