BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÖzelleştirmede nihai pazarlık tarihi belli oldu----

Özelleştirmede nihai pazarlık tarihi belli oldu

Özelleştirmede nihai pazarlık tarihi belli oldu
11 Mart 2013 - 12:15 www.finansgundem.com

Elektrik dağıtım özelleştirmelerinin son dört bölgesi olan Ayedaş, Toroslar, Vangölü ve Dicle EDAŞ'ta nihai pazarlık görüşme tarihleri belli oldu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) elektrik dağıtım özelleştirmelerinin son dört bölgesi olan Ayedaş, Toroslar, Vangölü ve Dicle elektrik dağıtım şirketlerinin nihai pazarlık görüşmelerini 15 Mart'ta yapacak.
Reuters'ın ihaleye katılacak şirketlerden aldığı bilgiye göre Toroslar ve Ayedaş bölgelerinin ihalelerinin Cuma günü öğleden sonra, Vangölü ve Dicle bölgelerinin ihalelerinin ise öğleden önce yapılması bekleniyor.
Ayedaş için; Fina Enerji- Fina Limancılık OGG, Alsim Alarko Sanayi, Park Holding, Eksim OGG, Enerjisa, ve Aksa Elektrik olmak üzere altı; Toroslar EDAŞ için; Fina Enerji-Fina Limancılık OGG, Elsan Elektrik, Alsim Alarko, Park Holding, Eksim OGG, Çalık Enerji, Doğu Akdeniz OGG, Enerjisa ve Aksa Elektrik olmak üzere dokuz grup önyeterlilik aldı.
Dicle EDAŞ için; Limak İnşaat, Çalık Enerji, Mes A.Ş-İskur OGG, Fina Enerji-Fina Limancılık OGG, Fernas İnşaat ve İşkaya Doğu OGG olmak üzere altı; Vangölü EDAŞ için ise; Limak İnşaat, Özyazıcı-Doğu Otomotiv OGG, Genpa Telekomünikasyon, Türkerler İnşaat ve İşkaya Doğu OGG olmak üzere beş yatırımcı önyeterlilik aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)