BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzelleştirme İdaresi Başkanlığı'na Emre Haykır yeniden atandı----

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na Emre Haykır yeniden atandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na Emre Haykır yeniden atandı
09 Nisan 2022 - 06:58 www.finansgundem.com

ÖİB'de 2019'dan bu yana başkanlık görevini yürüten Bekir Emre Haykır, Cumhurbaşkanlığı kararı ile yeniden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na atandı

Çeşitli kurum ve kuruluşlarda yapılan görevden almalar ile yeni atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na Bekir Emre Haykır atandı. Haykır, 2016 yılında kurumda başkan yardımcılığı görevine getirildi. Haykır, 2019'da bu yana da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı görevini yürütüyordu. Atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'na Mustafa Kemal Aran, Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı'nda açık bulunan Kahramanmaraş İl Müdürlüğü'ne Kadir Uysal atandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Kemal Çağatay İmirgi görevden alınırken yerine Serhat Köksal atandı. Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur, görevden alınırken yerine Haluk Yılmaz atandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak ise görevden alındı.

TİCARET BAKANLIĞI'NA İLİŞKİN ATAMALAR

Ticaret Başmüfettişliklerine, Ticaret Başmüfettişleri Veysel Maden, Deniz Okan Savaş, Serkan Göktaş, Vedat Erkoyuncu, Bengü Güvercin, Emre Dağıstanlıoğlu, Mehmet Emre Nar, Recep Ceyhan, Sami Cankat Sezgin, Ufuk Oruçoğlu, Mehmet Şahan Anın, Muhammed Abdullah Safa ve Fatih Masatlı atandı.

STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI'NA İLİŞKİN ATAMALAR

Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığı'na Faruk Cirit ve Murat Deliçay, Bütçe Genel Müdür Yardımcılığı'na Ali Rençber, Ömer Nuri Türkşen, Halil İbrahim Kurdoğlu, İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İş Birliği Genel Müdür Yardımcılığı'na Selçuk Koç atandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)