BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarÖzel jet kiralamada kripto para devri----

Özel jet kiralamada kripto para devri

Özel jet kiralamada kripto para devri
23 Kasım 2021 - 11:09 www.finansgundem.com

2020 yılında kripto parayla ödeme almaya başlayan İtalyan charter şirketi Fast Private Jet, 2021'deki her 3 özel jet uçuşundan birinin ödemesini kripto parayla yapıyor.

İtalya’nın Verona şehrinde bulunan charter havayolu geleneksel ödeme araçlarının yanında Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve XRP gibi kripto para birimlerinde de ödeme almaya başladı.

Fast Private Jet'in Kurucusu ve CEO'su Mauro De Rosa, “Güncel teknolojik araçların kullanımı, kurumsal vizyonumuzun her zaman önemli bir bileşeni oldu. 21. yüzyılın hızla gelişen teknolojik ortamına uyum sağlamaya yönelik adımlarımız, şirketimizi farklılaştırarak havacılık endüstrisindeki büyümemizin de lokomotifi oldu” dedi.

Mauro De Rosa, bu yıl gerçekleştirilen tek özel jet uçuşu için yarım milyon dolar ödeme aldıklarını bununda sektörde küresel çapta ve tek kalemde yapılan en büyük kripto para işlemi olduğunu söyledi.

Kripto yakında en önemli para birimi olacak 

İtalyan Fast Private Jet 2020’den itibaren kripto para biriminde ödeme kabul etmeye başlayarak küresel havacılık endüstrisinde bir ilke imza attı.

Mauro De Rosa, şirketin toplam ödeme işlemlerinin yüzde 33’ünün Bitcoin ve benzeri kripto para birimlerinde gerçekleştirildiğini ve kısa sürede kriptonun tek değilse de en önemli para birimi haline geleceğini anlattı.

2022’nin kripto para yatırım trendleri

 

Kripto paralarda yön aşağı!

 

İngiltere Merkez Bankası'ndan "kripto para"uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)