BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖzben Önal dördüncü eşinden de boşandı----

Özben Önal dördüncü eşinden de boşandı

Özben Önal dördüncü eşinden de boşandı
25 Ekim 2017 - 08:17 www.finansgundem.com

Bülent Cankurt, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal'ın hızlı evliliklerini ve boşanmalarını yazdı. İşte Cankurt'un yazısı...

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal'ın evlenme ve boşanma konusunda eline kimse su dökemeyecek gibi görünüyor!
Bazıları evlenecek koca bulamazken, Kasım 2014'de dördüncü kocayı alıp hemcinslerini orta yerinden çatlatan Özben Hanım, dördüncü eşi Tolga Gülkaya'dan da boşandı. Evet, yanlış okumadınız... Evlenme-boşanma konusunda resmen rekora koşan Özben Önal, geçen yıl 23 Ekim'de kucağına aldığı dördüncü kızı Hayal'in babası, Ankara TED'den lise arkadaşı olan Tolga Bey'den de boşandı.



DÖRDÜNCÜSÜ ÜÇ YIL SÜRDÜ

İlk evliliğini Emre Soyuer, ikincisini Arben İçli ile yapan Özben Hanım, en uzun evliliğini 2004'te nikah masasına oturduğu iç mimar Çağdaş Yüksel ile yapmış, 2013'te biten bu evliliğinden iki kızı olmuştu.
Özben Hanım, Tolga Gülkaya ile evlendiğinde Instagram sayfasında 'Her şey hayal kurmakla başlar' yazan bir fotoğraf paylaşıp altına da 'Benim bütün hayalim sendin, oldun. Artık bütün hayaller bizim' diye yazmıştı. Hatta Özben Hanım geçen yıl doğan kızına da Hayal ismini vermişti. Bu büyük aşkın, Hayal'e rağmen üç yılda bitmesine şaşırdım doğrusu.
Ne diyelim, ikisi için de hayırlısı olsun. (Bülent Cankurt/Sabah)

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)