BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporOzan Kabak, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı----

Ozan Kabak, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Ozan Kabak, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı
28 Mayıs 2019 - 22:50 www.finansgundem.com

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım'da Ozan Kabak, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı

Bundesliga'da dün takımı Stuttgart'la birlikte play-out maçına çıkan ve mücadelede sakatlanan Ozan Kabak, A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı.

Küme düşen ve gelecek sezon Bundesliga 2'de mücadele edecek olan Stuttgart'ta forma giyen genç futbolcu, takım arkadaşı Holger Badstuber'le bir hava mücadelesinde çarpışmış ancak tedavisinin ardından maça devam etmişti.

TFF'den yapılan açıklamada Ozan'ın Antalya'da yapılan tetkiklerin ardından burnunda kırık tespit edildiği ve bu nedenle aday kadrodan çıkarıldığı duyuruldu.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Almanya'nın Stuttgart kulübünde forma giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak, sakatlığı nedeniyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Bugün Antalya'daki bir hastanede yapılan tetkik ve muayeneleri sonrasında burnunda kırık tespit edilen futbolcu, teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kamptan ayrıldı."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)