BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOzan Güven’e büyük şok----

Ozan Güven’e büyük şok

Ozan Güven’e büyük şok
13 Temmuz 2020 - 12:47 www.finansgundem.com

Oyuncu Ozan Güven hakkında eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı

Oyuncu Ozan Güven'in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Ozan Güven'in “Hakaret, Kasten yaralama ve Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından toplamda 3 yıl 9 aydan 13 yıldan 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Savcılık, Ozan Güven'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturmayı da Uzlaştırma Bürosuna gönderdi. Deniz Bulutsuz'un “şüpheli” olduğu dosyadaki eylemin “Basit yaralama” kapsamında kalması nedeniyle uzlaştırmaya gönderildiği bildirildi. Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un “müşteki-sanık” olduğu dosyada ise savcılık, ek kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Hazırlanan iddianame, İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi. İddianame mahkeme tarafından kabul edildikten sonra şüpheli Ozan Güven hakim karşısına çıkacak.
(Can Özçelik /Sözcü)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM14 Temmuz 2020 11:09

    Kadına her ne şekil olursa olsun şiddet bir geri kalmışlık göstergesidir.Toplumun Atamızın ifade ettiği gibi çağdaş medeniyetten çok uzak olmakla aynıdır.Sanatçı toplumun sosyo-kültürel yönden örnek ve eğitimli,donanımlı bireylerindendir ya da öyle olduğunu ve olması gerektiğini biliyoruz.Bu şekilde topluma kötü örnek olan sanatçıların  toplumun nazarında olan itibarları tümüyle sıfırlanmaktadır.Çok iyi bir sanatçı olmak tek başına yeterli olmaz,önce iyi insan,vicdanlı insan olmak çok önemli ve önceliklidir.Bu ve bunun gibi sanatçılar bu davranışlarından dolayı önce buna maruz kalan kadından sonra toplumdan özür dilemeli ve artık tekrarlamamalıdırlar.Yoksa sanatçının topluma mal edilmesi bu durumda sözkonusu bile olamaz.

  • DOĞRU13 Temmuz 2020 13:16

    günümüzde bir bayan çok rahat bir erkeğin hayatını söndürebilir yeterki kötü niyetli olsun...