BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOyuncu Onur Büyüktopçu'dan haber var!----

Oyuncu Onur Büyüktopçu'dan haber var!

Oyuncu Onur Büyüktopçu'dan haber var!
15 Temmuz 2016 - 10:44 www.finansgundem.com

'Kiralık Aşk' dizisinde Koriş karakterine hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan 84 kişinin öldüğü Nice saldırı sırasında oradaydı.

Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. 'Kiralık Aşk' dizisinde Koriş karakterine hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan saldırı sırasında oradaydı.

Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Büyüktopçu, “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonu kapattı.

Onur Büyüktopçu'dan haber var

Nice'teki terör saldırısı sırasında olay yerinde olan oyuncu Onur Büyüktopçu'dan haber var. Ünlü oyuncuya dün akşamdan beri ulaşılamıyordu. Ancak Büyüktopçu'dan haber geldi. Sevilen oyuncu sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Paylaşımını menajeri Instagram hesabından yayınladı: "Arkadaşlar, merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Olayın olduğu yerin hemen arkasındaydık. Bu akşam dönüyorum İstanbul'a. Mesajlarınıza tek tek cevap veremiyorum. Sevgiler."

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)