BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOtomobilin çarptığı skuterdaki 2 liseli öldü----

Otomobilin çarptığı skuterdaki 2 liseli öldü

Otomobilin çarptığı skuterdaki 2 liseli öldü
23 Ekim 2022 - 11:52 www.finansgundem.com

Yaşamımıza hızla giren skuterlarla ilgili kaza haberleri eksik olmuyor. Antalya'da yasak olmasına rağmen aynı skutera binen iki liseli genç, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli skuterdaki lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı (18) ile Ada Kayahan (18) hayatını kaybetti. 

Kaza, gece saatlerinde Portakal Çiçeği Caddesi'nde meydana geldi. Üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı ile Ada Kayahan, dershaneden çıktıktan sonra arkadaşları ile buluşup yemek yedi ve evlerine gitmek için elektrikli skutera bindi. 


Balcı'nın kullandığı skuterı süratli olduğu iddia edilen Can G.'nin idaresindeki 07 BBS 63 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Balcı ve Kayahan, yola fırladı. 

İhbarla gelen sağlık ekiplerinc özel bir hastaneye kaldırılan 2 arkadaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

Balcı ile Kayahan'ın çocukluk arkadaşı oldukları, Balcı'nın kız arkadaşını evine götürmeye gittiği öğrenildi. Bu arada otomobil sürücüsü Can G. gözaltına alındı. 

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Skuterlı Dilara Gül’ün hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

 

Elektrikli skuter'da yeni dönem

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)