BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtobüste 13 kilo altın bulundu----

Otobüste 13 kilo altın bulundu

Otobüste 13 kilo altın bulundu
02 Aralık 2012 - 11:54 www.finansgundem.com

İran'dan, Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği tespit edilen 13 kilo altın polis aramasında ortaya çıktı

Amasya'da, polisin yedi bin paket kaçak sigara ele geçirdiği yolcu otobüsünde yapılan detaylı aramada, İran'dan, Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği tespit edilen 13 kilo altın bulundu.
Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin il girişinde yaptıkları kontrollerde doğu illerinden İstanbul'a giden 04 D 4689 plakalı yolcu otobüsünde arama yapıldı. Aramada bagaj kısmında değişik markalarda 7 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Yolcular, polisin gayretiyle bulunan bir başka otobüsle yola devam ederken, Amasya Emniyet Müdürlüğü parkına çekilen otobüste bir süre sonra yapılan detaylı aramada özel bölmelere saklanmış 3 kilosu madeni para, diğerleri de farklı ebatlarda külçe altın olmak üzere piyasa değeri 1,3 milyon lira olan 13 kilo altın bulundu. Altınlara el konurken, şoförler ile muavinlerin ifadeleri alındı. Otobüsün gümrük yetkililerine teslim edildiği belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)