BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOteldeki yangında mahsur kalanlar kurtarıldı----

Oteldeki yangında mahsur kalanlar kurtarıldı

Oteldeki yangında mahsur kalanlar kurtarıldı
03 Ocak 2022 - 00:04 www.finansgundem.com

Fatih Aksaray'daki bir otelde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Otel müşterilerinden 10'u üst katlarda mahsur kaldı. İtfaiye tarafından kurtarılan ve dumandan etkilenen şahıslara sağlık ekipleri müdahale etti

Fatih'te 5 katlı otelde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Otelde mahsur kalan 10 kişinin bir kısmı kendi imkanlarıyla çıkarken bir kısmını ise itfaiye ekipleri kurtardı. 

Yangın, saat 22.45 sıralarında Aksaray Valide Cami Sokak'taki 5 katlı otelin 2'inci katında çıktı. Alevlerin yükseldiği yangını gören çalışanlar otel müşterilerini çıkmaları yönünde uyarırken durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otelde mahsur kalan 10 kişinin bir kısmı kendi imkanlarıyla çıkarken bir kısmını ise itfaiye ekipleri kurtardı.

Dumandan etkilenenlere ambulanslarda müdahale edildi. Ekiplerin çalışması sonucu yangın söndürüldü. Ekiplerin yangının çıkış nedenine ilişkin çalışmaları sürüyor. Yangın sırasında otelin pencere ve yangın merdiveninden dışarı çıkanlar cep telefonu kamerasına yansıdı.






ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)