BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisOtel turizminde yeni ortaklık----

Otel turizminde yeni ortaklık

Otel turizminde yeni ortaklık
31 Mart 2014 - 12:24 www.finansgundem.com

Turizm sektörüne iddialı bir giriş yapan kuyumcu Naim Gençoğlu’nun oteline otelci ortak geldi

YENİ BİR MARKA DOĞUYOR

 

 
 
 
Jival Kuyumculuk’un sahibi Naim Gençoğlu, turizm sektöründeki ilk otelini bu yılbaşında Taksim’de Gezi Parkı’nın karşısında yoo2 Taksim Square Otel adıyla açmıştı. Gençoğlu, 59 odalı bu butik şehir oteli için 36 milyon dolarlık yatırım yapmıştı. Gençoğlu otelin yatırımcısıydı ama işletmesini dünyaca ünlü tasarımcılar Philippe Starck ve John Hitchcox’ın YOO markasına teslim etmişti. Yoo Otelleri’nin dünyada işleteceği ilk otel de Yoo2 Taksim Square olmuştu. Nihayetinde dünyada yoo2 markasıyla yedi otelin daha yapımını sürdürdüğü biliniyor.
Para Dergisi’nin haberine göre otelin açılışından üç ay geçer geçmez, Gençoğlu oteline yeni bir ortak aldı. Bu ortak ise İsmet Öztanık’tan başkası değil. Avantgarde otellerinin sahibi Lütfü Öztanık’ın oğlu olan İsmet Öztanık’ın otelin mülkiyetine ortak olmakla kalmadığı da söylenenler arasında. Otelin işletmesini de artık Avantgarde zinciri yapacakmış. Hatta otelin adı Avantgarde Collection Square Otel olacakmış. Bu arada, haftaya yeni tabelasıyla başlamayı planlayan otelin işletmesiyle birlikte genel müdürü ve işleten ekip de değişmiş. Deniz Bostancı’nın genel müdürlüğünde açılan otele Tanay Adıgüzel genel müdür olmuş.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)