BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖSYM Başkanı Aygün sınavlara ilişkin detayları paylaştı----

ÖSYM Başkanı Aygün sınavlara ilişkin detayları paylaştı

ÖSYM Başkanı Aygün sınavlara ilişkin detayları paylaştı
05 Mayıs 2020 - 15:59 www.finansgundem.com

ÖSYM Başkanı Aygün, "YKS ve askeri öğrenci sınavında adaylara maske ve dezenfektan dağıtılacak. İsteyen adaylar dezenfektan ve kolonya getirebilecek" dedi.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sınav sistemine ilişkin detayları açıkladı. 27-28 Haziran tarihlerinde üç oturum olarak uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2020-YKS) ve 14 Haziran tarihinde yapılacak Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) için gerekli tüm önlemlerin alındığını ifade eden Aygün, “YKS’nin her oturumunda ve MSÜ’de adaylarımıza sınav binası girişlerinde görevlilerimiz tarafından maske ve dezenfektan dağıtılacaktır. İsteyen adaylar kendileri de dezenfektan veya kolonya yanlarında getirebileceklerdir” dedi.

Sınav görevlilerine de maske ve dezenfektan dağıtılacağını belirten Aygün, “Okul bahçelerindeki yığılmayı önlemek ve sosyal mesafeyi korumak için, adaylar ve sınav görevlileri dışında kimse okul bahçelerine alınmayacaktır. Adaylar sınav binalarına girerken, sosyal mesafenin korunması için sınav görevlileri tarafından yönlendirilecektir. Sınav salonlarında oturma düzenleri sosyal mesafe mümkün olduğunca gözetilerek oluşturulacaktır” dedi.

Yeni sınav uygulama süreçleriyle ilgili olarak sınav görevlilerine gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını ifade eden Aygün, tüm adaylara başarılar diledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)