BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖSO: ABD saldırırsa taarruza geçeceğiz----

ÖSO: ABD saldırırsa taarruza geçeceğiz

ÖSO: ABD saldırırsa taarruza geçeceğiz
11 Nisan 2018 - 16:28 www.finansgundem.com

ABD ile Rusya arasında yaşanan füze krizi sonrası Türkiye'nin Suriye'de desteklediği Özgür Suriye Ordusu(ÖSO) komutanından flaş bir açıklama geldi

Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) bir komutanından ''ABD'nin olası Suriye saldırısının ardından, kaybettiğimiz bölgeleri gerei kazanmak ve yenilerini fethetmek için taarruza geçeceğiz'' açıklaması geldi.

Sputnik'e konuşan bir ÖSO komutanı, ABD'nin Suriye hükümetine olası saldırısının ardından muhalefetin yeni bir taaruza geçeceğini, kaybettikleri bölgeleri geri kazanmayı ve yeni bölgeler ele geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.

ABD'nin olası saldırısıyla Suriye hükümetinin zayıflayacağını, bunun da gerçek müzakerelerin sağlamasını mümkün kılacağını savunan ÖSO komutanı Fatih Hasan, ''Siyasi muhalefetin güçleri olarak rejimin siyasi zayıflığını kullanacağız. Gerçek müzakerelerin başlaması için Rusya'ya baskı yapmaya yönelik kaldıraç etkisi yapabilir'' dedi. 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)