BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporOsmanlıspor-Fenerbahçe... İşte muhtemel 11'ler----

Osmanlıspor-Fenerbahçe... İşte muhtemel 11'ler

Osmanlıspor-Fenerbahçe... İşte muhtemel 11'ler
29 Ekim 2015 - 16:32 www.finansgundem.com

Kanarya moral arıyor! Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçında sadece 1 kez kazanan sarı-lacivertliler, deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşıyor.

Son haftalarda üstüste puanlar kaybeden sarı-lacivertliler, başkentte 3 puan alarak moral kazanmak ve yeni bir seriye başlamak istiyor.

Ligde son hafta uzun süre önde götürdüğü derbide son dakikalarda kalesinde gördüğü golle Galatasaray'la 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Fenerbahçe, son 4 lig maçında sadece bir kez kazanabildi. Sarı-lacivertliler, son 4 maçta birer galibiyet ve mağlubiyet ile iki beraberlik aldı. Bu süreçte Beşiktaş'a kaybeden Sarı Kanaryalar, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray ile berabere kalıp, Kayserispor'u mağlup etti. Haftaya 18 puanla lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde giren 3. sırada giren Fenerbahçe, bu sezon deplasmanlarda iki galibiyetle birer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe'de Nani'nin dışında kadroda sakatlıkları bulunan Caner Erkin, Abdoulaye Ba ve Michal Kadlec de kadroda yer almadı. Sakatlığından kurtularak son iki antrenmanda takımla çalışan Volkan Şen ise hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya dahil edilmedi. 

Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkışa geçmek isteyen Osmanlıspor’da bu kritik karşılaşma öncesinde tek önemli eksik bulunuyor. Başkent ekibinde golcü oyuncu Pierre Webo, ayak bileğindeki yırtık nedeniyle bu akşam eski takımına karşı forma giyemeyecek. Dün takımla çalışmalara başlayan Tonia Tisdell’in kadroda yer alması bekleniyor. Sakatlığını tamamen atlatan Rumen yıldız Raul Rusescu ise oynayabilecek.

Osmanlıspor ile Fenerbahçe arasında  saat 19.00'da Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek

OSMANLISPOR-FENERBAHÇE
STAT: Osmanlı Stadı
HAKEM: Hüseyin Göçek

YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00

OSMANLISPOR: Artur, Hakan, Soro, Uğur, Pinto, Musa, Mehmet, Umar, N’Diaye, Torje, Serdar
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, M.Topal, Josef , Markovic, Diego, Van Persie, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)