BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporOsmanlı sonunu getiremedi----

Osmanlı sonunu getiremedi

Osmanlı sonunu getiremedi
24 Kasım 2016 - 23:43 www.finansgundem.com

Osmanlıspor 1-0 öne geçtiği ve galip gelmesi halinde tur atlayacağı maçta Steaua Bükreş'e 2-1 yenilerek tur şansını son haftaya bıraktı.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Osmanlıspor, Steaua Bükreş deplasmanına çıktı. Arena Nationala’da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-1 kaybederek tur şansını son haftaya bıraktı.

Galip gelmesi halinde adını son 32 takım arasına yazdıracak olan Osmanlıspor, 30. dakikada Ndiaye’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda çok etkili olan temsilcimiz farkı arttıramadı. İkinci yarıda ise bambaşka bir Osmanlıspor vardı. Rakibinin baskısı karşısında tepki gösteremeyen Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri, 68. dakikada Momcilovic’in golüne engel olamadı: 1-1. Beraberlikten sonra baskısını daha da arttıran Rumen ekibi, Boldrin’in kullandığı serbest vuruşta ön direkte kafayı vuran Gabriel Tamaş ile 2-1 öne geçti.

Geride kalan dakikalarda skor değişmezken, Osmanlıspor cebine koyduğu tur biletini kullanamayarak her şeyi Ankara’daki Zürich maçına bıraktı. Bu sonuçla Osmanlıspor son haftaya 7 puanla lider girerken, Steaua Bükreş de 6 puanla son sırada yer aldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)