BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOsmanbey piyasasından 100 milyon çarptı Şile'de yakalandı----

Osmanbey piyasasından 100 milyon çarptı Şile'de yakalandı

Osmanbey piyasasından 100 milyon çarptı Şile'de yakalandı
31 Ağustos 2018 - 06:46 www.finansgundem.com

Osmanbey esnafını yüksek kâr payı vaadiyle dolandıran ve 100 milyon lira ile kayıplara karışan Erol Hacıosmanoğlu, gizlendiği villada yakalandı

İstanbul Osmanbey esnafından yüksek kâr payı vaadiyle topladığı 100 milyon TL’yle kayıplara karışan İşlem Döviz’in ortaklarından Erol Hacıosmanoğlu, Şile’de gizlendiği villada yakayı ele verdi.
Tekstil sektörünün kalbi Osmanbey’de 20 yıldır faaliyet gösteren İşlem Döviz, geçen haziran ayı başında sessiz sedasız kapısına kilit vurmuştu. Birçok esnafın yüksek kâr payı vaadine kanarak İşlem Döviz’e paralarını yatırdığı ortaya çıkmıştı. İşlem Döviz’in yönetim kurulu üyesi 3 kişi hakkında ise dolandırıcılık suçlamasıyla yakalama kararı çıkartılmıştı.

DİĞER ORTAKLAR ARANIYOR

Bunlardan Erol Hacıosmanoğlu’nun Şile, Alacalı Köyü’ndeki bir villada saklandığı bilgisine ulaşan polis operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Hacıosmanoğlu, adli işlemlerinin yapılması için jandarmaya teslim edildi. İşlem Döviz’in diğer ortakları Ahmet Ali D. ve Mustafa Ç.’nin yakalanması için ise çalışmaları sürdürülüyor. (Hürriyet / Çetin Aydın)

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)