BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringOsman Zeki Özger'e çifte yeni görev----

Osman Zeki Özger'e çifte yeni görev

Osman Zeki Özger'e çifte yeni görev
07 Kasım 2016 - 11:29 www.finansgundem.com

Vakıf Leasing'in genel müdürlüğünden emekli olan Osman Zeki Özger Anadolu Leasing ve Anadolu Yatırım'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlendi

Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler ve Anadolu Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Osman Zeki Özger atandı. Özger ayrıca Anadolu Factoring Yönetim Kurulu Üyeliği’nde görev alacak.

Osman Zeki Özger, 1960 Gaziantep doğumludur. 1982 yılında Atatürk Üniversitesi    Fen-Edebiyat Fakültesi’den mezun olmuştur.
1984 yılında Halkbank’ta bankacılığa başlayan Özger, sırası ile İktisat Bankası, Demirbank, Dışbank, Tekstilbank ve Anadolubank’ta Şube Müdürlüğü görevini yürütmüştür.
2006-2016 yılları arasında sırasıyla Vakıflar Bankası’nda Anadolu Kurumsal Merkez Başkanlığı ve Güneş Sigorta Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıf Deniz Leasing’de Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır.
Profesyonel görevinin yanı sıra 2012 yılı sonunda kurulan Finansal Kurumlar Birliği’nde 2013-2016 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NEZİH PERÇİN18 Kasım 2016 20:44

    Değerli arkadaşım Sn Osman Beye başarılarının devamını candan dilerim..sevgi ve saygılar Nezih PERÇİN (DEMİRBANK T.A.Ş)