BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOsman Kavala hakim karşısında----

Osman Kavala hakim karşısında

Osman Kavala hakim karşısında
18 Aralık 2020 - 14:19 www.finansgundem.com

Askeri ve siyasal casusluk suçundan tutuklu bulunan işadamı Osman Kavala'nın duruşması, bugün İstanbul Adalet Sarayı'nda gerçekleşecek

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Osman Kavala ve hakkında yakalama kararı bulunan CIA eski danışmanı Henri Barkey'in yargılanmasına başlandı.

İstanbu Adalet Sarayı'nda bulunan İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Osman Kavala, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) bağlandı. Duruşma mahkeme başkanının iddianameyi okumasıyla devam ediyor.

Olayın geçmişi

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin yargılandığı davada beraatine ve tahliyesine karar verilen Osman Kavala, "Askeri ve siyasal casusluk" suçundan tekrar tutuklanmıştı. Kavala ve Barkey hakkında "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmeö ve "Devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından, niteliği itibarıyla, gizli kalması gereken bilgileri, siyasal veya askeri casusluk maksadıyla temin etmek suçlarından dava açılmıştı.

AYM, Kavala'yı genel kurula sevk etti

 

Osman Kavala hakkında 'casusluk' iddiasıyla tutuklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)