BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOsman Gökçek başkanlığa hazırlanıyor----

Osman Gökçek başkanlığa hazırlanıyor

Osman Gökçek başkanlığa hazırlanıyor
04 Ekim 2016 - 13:33 www.finansgundem.com

FETÖ soruşturmasının Ankara ayağında deprem yaratan bir liste ile gündeme gelen Ankara Ticaret Odasında, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, başkanlığa hazırlanıyor

ATO'da Medya Meslek Komitesi'nin 4 asil ile 5 yedek üyesi, oda seçimine 3 ay kala “sürpriz” bir şekilde istifa etti. 19 Ekim'de ATO'da yapılacak Medya Meslek Komitesi seçimlerinde ise Beyaz TV Genel Müdürü Osman Gökçek'in aday olacağı öğrenildi.

Sanayi ve Ticaret Odaları'na Başkan olabilmenin yolu Meclis üyeliğinden geçiyor. Meclis üyeleri içinden önce Yönetim Kurulu ardından ise Oda Başkanı seçiliyor. ATO Başkanı Salih Bezci'nin ise yeni dönemde aday olmayı düşünmediği iddia edildi.

AYGÜN SÜRPRİZİ

Kulislerde CHP eski Ankara milletvekili Sinan Aygün'ün de 2017 Haziran'ında yapılacak TOBB Genel Kurulu'nda başkanlık için mücadele edeceği konuşuluyor. ATO'da uzun dönem Başkanlık yapan Aygün'ün özel ortamlarda “çok yorulduğunu” söyleyerek yeniden aday olmayacağı sinyali veren Rifat Hisarcıklıoğlu'nun koltuğuna talip olduğu belirtiliyor.

Sözcü-Kamil Elibol

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)