BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOsman Arslan'a önemli görev----

Osman Arslan'a önemli görev

Osman Arslan'a önemli görev
01 Haziran 2017 - 17:48 www.finansgundem.com

ADFIMI’nin yeni dönem başkanlığına Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan seçildi.

İslam Kalkınma Bankası’na Üye Ülkelerin Kalkınma Bankaları Birliği (ADFIMI) 33. Genel Kurulu Toplantısı 14 Mayıs 2017'de Suudi Arabistan Cidde'de yapıldı.

17 ülkeden 42 finansal kuruluşun üye olduğu ADFIMI Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Komitesi’ne yeni üyeler katıldı.

Yönetim Komitesinde, ADFIMI’nin yeni dönem başkanlığına iki yıl süreyle Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan seçildi.

Yönetim Komitesi Başkanlığına seçilen Osman Arslan, “İslam Kalkınma Bankası’na üye ülkelerin finansal kuruluşları arasında işbirliğinin arttırılması yönünde çalışmalar yürütmekte olan ADFIMI bünyesinde böylesi onurlu bir görevi, Ziraat Katılım Genel Müdürü olarak tarafıma tevdi ettikleri için üye kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım Sayın Mehmet Emin Özcan başta olmak üzere, ADFIMI’nin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm yöneticilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. Ülkemizin uluslararası finans sisteminde etkin ve lider oyuncu olma vizyonuna uygun şekilde, ADFIMI bünyesinde devraldığımız bayrağı daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)