BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOrta ve Doğu Anadolu'da kar yağışı etkisini artırdı----

Orta ve Doğu Anadolu'da kar yağışı etkisini artırdı

Orta ve Doğu Anadolu'da kar yağışı etkisini artırdı
13 Aralık 2018 - 05:46 www.finansgundem.com

Ankara, Sivas ve Erzurum'da kar yağışı gece yarısı etkisini artırdı

Yurdun orta ve doğu kesimlerinde kar yağışı etkisini artırdı. Ankara, Sivas ve Erzurum'da kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. 

Ankara'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak kar yağışı, kentin cadde ve sokaklarını kısa sürede beyaza bürüdü. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Bazı kişiler kar yağışı nedeniyle yürümekte güçlük çekerken, trafikte aksaklıklar görüldü. Yağışın gece boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Erzurum'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, gece etkisini artırdı. Kar trafikte aksamalara neden oldu. Kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Cumhuriyet Caddesi'nde kar yağışı nedeniyle ilerlemekte zorlanan araçlara çevredekiler yardım etti. AA'nın haberine göre; Erzurum Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerince cadde ve sokaklarda temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

ERZURUM-ERZİNCAN KARA YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Dün akşam Erzurum-Erzincan kara yolunda kar yağışı nedeniyle Tepebaşı mevkisinde ulaşıma kapanan yol, kara yollarının temizleme çalışmalarının ardından açıldı.

SİVAS'TA ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Sivas'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ulaşımda zaman zaman aksamalara neden oldu. Karayolları ekipleri, Suşehri-Sivas karayolunun 2010 rakımlı Geminbeli geçidinde kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ederken zincir takmayan bazı araçlar zirve yokuşunda mahsur kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)