BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporOrman'dan zehir zemberek sözler----

Orman'dan zehir zemberek sözler

Orman'dan zehir zemberek sözler
03 Kasım 2014 - 08:13 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2-0 yenildiği derbinin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ağır eleştirilerde bulundu

Futbolu yönetenlerin kendi tarzını anlamadığını belirten Orman, tarzını değiştirmeye karar verdiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğunu karşılaşmanın ardından ağır eleştirilerde bulundu.

Olay Şahan'ın gördüğü kırmızı kartın haksız olduğunu iddia eden Fikret Orman, Demba Ba'nın pozisyonunun ise penaltı ve kırmızı kart olması gerektiğini savundu. Futbolu yönetenlerin kendi tarzından anlamadığını vurgulayan Orman, tarzını değiştirmeye karar verdiğini söyledi.

"KART DOĞRU DEĞİLDİ"

Olcay Şahan'ın gördüğü kırmızı kartın haksız olduğunu belirten Orman, "Gökhan Töre'nin kart görmesine neden olan sözler, rakip oyuncu tarafından da söylendiği halde hakemler hiçbir şey yapmadı. Oyuncumuza gösterilen kırmızı karta gelince bizim maçımızda 6 tane hakem sahanın içerisinde. Hakem kırmızı kart göstermek için gelmedi. Bence hatalı bir kırmızı karttı. Oyunun gidişatında tehlike olacak bir pozisyon yoktu. Arkadan bir müdahele oldu ama kırmızı kartlık pozisyon değildi. Herkes tarafından kabul edilmesi gereken kırmızı kart olması gerekirdi" dedi.

AZİZ YILDIRIM'A GÖNDERME
 
Demba'nın pozisyonunun penaltı olduğunu ifade eden Orman, "Demba ba'nın pozisyonu penaltı ve kırmızı kart olmalıydı. Bütün bunları maç oynanmadan önce söyledim. Her sene Beşiktaş'ın iyi gidişiyle alakalalı bir şekilde karşımıza sistemli olarak engeller çıkıyor. Beşiktaş camiası ve taraftarı bunları haketmiyor. Ben de tarz değiştiriyorum. Tarzımızı değiştirmeye karar verdim. Çünkü benim tarzımı futbolu yönetenler anlamıyorlar. Gücü varmış da basacakmış da herkes görecek. Burada bir orta oyunu seyrettik. Bu orta oyununu kuranlar asıl bundan sonra görecek" şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)