BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOPWC araştırma ekibi nihayet Duma'da örnekler topladı----

OPWC araştırma ekibi nihayet Duma'da örnekler topladı

OPWC araştırma ekibi nihayet Duma'da örnekler topladı
22 Nisan 2018 - 12:39 www.finansgundem.com

Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün araştırma ekibi nihayet Suriye’nin Duma kentine girerek incelemelerde bulundu.

Ekibin, 7 Nisan’da kimyasal saldırıya maruz kaldığı iddia edilen iki bölgeden birinde örnekler topladığı ve mülakatlar yaptığı bildirildi.

Toplanan örneklerin Hollanda’daki laboratuvarda incelenerek duruma ilişkin bir rapor hazırlanacağı, gerek görülmesi halinde ise ekibin bölgeyi tekrar ziyaret edebileceği duyuruldu.

Daha önce Çarşamba günü bölgeye gitmesi planlanan uzman ekibin kente girişi, bölgedeki güvenliği araştıran Birleşmiş Milletler’e bağlı bir ekibin saldırıya uğraması nedeniyle ertelenmişti.

Suriye’de rejim ve muhalifler arasında yoğun çatışmalara sahne olan kentte 7 Nisan tarihinde kimyasal saldırı düzenlendiği ileri sürülmüş ve iddialar uluslararası gerginliğe yol açmıştı. Duma’nın hakimiyetini ele geçiren Suriye rejimi ve Rusya kimyasal saldırı iddialarını reddederken, ABD, İngiltere ve Fransa geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri ortak hava operasyonu ile Suriye’nin kimyasal silah kapasitesini vurmuştu.

Suriye: OPCW çarşamba günü Duma kentine giriyor

 

Suriye hükümeti talep etti, Duma'ya heyet gidiyor

 

Lavrov: Duma'da kimyasal izine rastlanmadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)