BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOprah'ın başkan adayı olacağı iddiaları Trump'ın gündeminde----

Oprah'ın başkan adayı olacağı iddiaları Trump'ın gündeminde

Oprah'ın başkan adayı olacağı iddiaları Trump'ın gündeminde
09 Ocak 2018 - 22:12 www.finansgundem.com

Altın Küre ödül törenindeki çarpıcı açıklamalarının ardından başlayan iddialara ilişkin Trump, "Oprah’ı başkanlık seçiminde yenebilirdim ama aday olacağını sanmıyorum" dedi

ABD'li yıldız televizyon sunucusu Oprah Winfrey'in 2020'de yapılacak başkanlık seçimlerine hazırlandığı iddiasının ardından, Winfrey'in yakın arkadaşı Gayle King'den bir açıklama geldi.

CBS kanalında bir sabah programı sunan King, başkanlık seçimlerine aday olması gerektiği yönünde spekülasyonların Winfrey'de merak uyandırdığını ancak ünlü TV sunucusunun şu an bunu aktif bir şekilde düşünmediğini söyledi.

Altın Küre ödül töreninde yaptığı konuşmayla dikkatleri üzerine çeken Winfrey hakkında konuşan King, "O bu ülkeyi seviyor ve hizmet etmek istiyor. Ancak bunu şu anda aktif bir şekilde düşündüğünü sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Winfrey'in şu anki düşüncesini değiştirebileceğini söyleyen King, "Onun bu düşünceden etkilendiğini düşünüyorum. Yıllar boyu Oprah Show'u izledikten sonra herkesin daima görüşünü değiştirme hakkı olduğunu da biliyorum" ifadelerini kullandı.

Altın Küre'de ödül alan Oprah Winfrey, kadınlara karşı ayrımcılığı protesto etmek için siyah kıyafetler giymiş ve yaptığı konuşmada kadınlara seslenerek, "Erkek iktidarının zamanı geçti" demişti. Winfrey, kadınların kendi güçlerinin farkına varmaları ve korkusuzca ses çıkarmaları gerektiğini söylemişti.

Winfrey'in konuşması büyük etki yaratırken CNN, Winfrey'in aktif bir şekilde başkanlık yarışına katılmayı düşündüğünü öne sürmüş, CNN'in haberinin ardından ABD kamuoyunda Oprah Winfrey'in 2020'de Demokratların adayı olması gerektiği yönünde sesler yükselmişti.

Yıllardır talk show sunan Oprah Winfrey, ABD televizyonlarının fenomen isimlerinden biri olarak görülüyor.

TRUMP: OPRAH ADAY OLSAYDI YENERDİM

Winfrey’in başkan adaylığıyla ilgili tartışmalara ABD Başkanı Donald Trump da katıldı. Trump, “Oprah’ı başkanlık seçiminde yenebilirdim ama aday olacağını sanmıyorum” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)