BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Omikron’un gece çıkan belirtisine dikkat----

Omikron’un gece çıkan belirtisine dikkat

 Omikron’un gece çıkan belirtisine dikkat
20 Eylül 2022 - 13:12 www.finansgundem.com

Korona virüsü salgınında Omikron varyantı endişe yaratmaya devam ediyor. Uzmanlar kış aylarıyla birlikte vaka sayılarının artmasından endişe ederken Omikron BA.5'in kritik bir belirtisine dikkat çekildi


Uluslararası kamuoyunda ve tıp dünyasında “Kovid-19 bitti mi, bitmedi mi” tartışması devam ederken endişe yaratan bir uyarı Birleşik Krallık’tan geldi… Bilim insanları bu güne kadar en çok mutasyona uğramış Kovid-19 türü olarak bilinen Omikron varyantıyla ilgili önceki varyantlardan farklı bir belirti oluştuğunu duyurdu.

İngiliz The Independent gazetesinde yer alan haberde İngiliz yetkililer, son dönemde dünyada baskın varyant halini alan Omikron BA.5’in gece oluşan bir belirtisi olduğunu duyurdu. Omikron varyantının, Kovid-19 geçiren kişilere tekrar bulaşabildiğini belirten Trinity College Dublin’den Luke O’Neill, “Omikron BA.5’in bir diğer fazladan belirtisi var o da sabahları fark ediliyor. Bu varyantı geçirenler geceleri aşırı terliyor. Omikron varyantı artık daha farklı çünkü virüs değişti” dedi.

İlk olarak Şubat ayında Güney Afrika’da tespit edilen Omikron BA.5 varyantı kısa bir süre içinde bütün dünyaya yayılmıştı. Kovid-19 aşısının oluşturduğu bağışıklığı yenmeyi başaran Omikron BA.5, Kovid-19’un dünya genelindeki yayılmasında da pay sahibi olarak gösterilmişti.

Omikron'da yeni uyarı: İyileşip tekrar hastalanıyorlar!

 

Omikron belirtileri değişti: Her 100 kişiden 53'ünde çıkıyor!

 

BioNTech'in kurucusu Uğur Şahin: Omikrona karşı aşılar sevkiyata hazır!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)