BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖmer Koç tatile Bodrum'da başladı----

Ömer Koç tatile Bodrum'da başladı

Ömer Koç tatile Bodrum'da başladı
30 Haziran 2020 - 08:43 www.finansgundem.com

Her yaz Bodrum sezonunu Temmuz ortasında açan Ömer Koç, pandemi nedeniyle uzun zaman eve kapanınca tatili erkene çekti. Ancak ‘komşu’ adaya geçemeyince teknesiyle bizim Ege’de mavi yolculuğa başladı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bu yıl tatilde farklı bir rota izliyor. Her yıl önce Bodrum’a oradan da ‘komşu’ adalara giden Koç, bu sefer bizim Ege’de kaldı. Koç ve arkadaşları ultra lüks tekneyle koylarda mavi yolculuğa çıktı. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Ömer Koç ve konuklarını “Komşu kapıyı açmayınca evde kaldılar” başlığıyla kaleme aldı. İşte o yazı:

“Genelde Temmuz ortası gibi Bodrum sezonunu açan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bu yıl erkenci davrandı. Sebebi de, Covid-19 salgını nedeniyle herkes gibi kendisini yaklaşık üç ay evine kapaması. Seyahat yasaklarının kalkmasının ardından geçen hafta Bodrum'a ayak basan Ömer Bey, Yalıkavak'taki dillere destan evinde birkaç gün tatil yaptıktan sonra, her yıl olduğu gibi bu yıl da dostlarıyla birlikte ultra lüks teknesiyle denize açıldı.

Meserret II adlı teknesiyle Yalıkavak açıklarından demir alan Ömer Bey'in bu yılki misafirleri arasında ünlü modacı Rıfat Özbek, Ömer Karacan ve Alastair Dundas da var. Ömer Bey, genelde arkadaşlarıyla Komşu'ya dümen kırıp, İstanbul'un elitlerinin aksine çılgınlar adası Mikonos'a değil Yunanistan'ın kutsal adası Patmos'a giderdi. Ancak Covid-19 yüzünden Yunanistan daha kapılarını açmadığı için Ömer Bey ve arkadaşları mecburen Ege koylarında mavi yolculuk yapacak. Her zaman gözlerden uzak tatil yapmayı tercih eden Ömer Bey, bakalım bizim koylarımızda bunu başarabilecek mi?”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)