BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖmer Koç, abisinin hayalini gerçekleştirebilecek mi?----

Ömer Koç, abisinin hayalini gerçekleştirebilecek mi?

Ömer Koç, abisinin hayalini gerçekleştirebilecek mi?
06 Şubat 2017 - 11:57 www.finansgundem.com

Rahmetli Mustafa Koç'un 100 bin çalışan hayaline kardeşi Ömer Koç ulaşabilir

Türkiye'nin en büyük grubu Koç Holding. Henüz 12 aylık bilançolar açıklanmadı. Dokuz aylık bilançolara göre 48.8 milyar TL konsolide ciro ve 2.4 milyar TL ana ortaklık payı net dönem karı elde etti, 4.2 milyar TL'lik yatırıma imza attı.

90 yılı geride bırakan Holdingin bankacılık, enerji, otomotiv, beyaz eşya, dayanıklı tüketim alanlarında 100'ün üzerinde şirketi var. Koç'un en güçlü olduğu sektörlerden biri otomotiv. Türkiye'deki toplam otomotiv İhracatının yüzde 48'i, toplam üretimin de yüzde 49'unu gerçekleştiriyor.
Arçelik Türkiye'de liderliğini sürdürürken uluslararası satın almalarla da global bir marka olma yolunda ilerliyor. En son Pakistan'ın Dawlance İsimli beyaz eşya şirketini bünyesine kattı. Grupta toplam 97 bin kişi istihdam ediliyor. 97 bin çalışanın 25 bini son beş yılda Koç Holding bünyesine katıldı. Yatırımları devam eden Holding hem organik hem de inorganik büyüyor. 2016 yılının başında Mustafa Koç'un vefatı sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ömer Koç geldi. Mustafa Koç'un ilk hedeflerinden biri toplam çalışan sayısını 100 binin üzerine taşımaktı. Bakalım Ömer Koç, 100 bin hedefini bu yıl geçip, abisinin hayalini gerçekleştirebilecek mi? (Para Dergisi)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zehra Elvan Ötünlü 12 Nisan 2017 06:02

    Yapabilir madem çok istiyor ama dedesinin gozbebegi Talya otelide açsın. Orası biz antalyalilarinda gözbebeği. Salman in makaronu iyi ama Divan inki gibi değil