BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖldü sanılan bebek defin öncesi ağladı----

Öldü sanılan bebek defin öncesi ağladı

Öldü sanılan bebek defin öncesi ağladı
03 Ocak 2022 - 21:51 www.finansgundem.com

Adana'da, 5 aylık hamile olan kadının öldüğü sanılan bebeği, cenaze öncesinde ağlayınca yaşadığı anlaşılarak tedaviye alındı

5 aylık hamile olan 32 yaşındaki Melek Sert, şiddetli sancı şikayetiyle 31 Aralık'ta tedaviye alındı. Hastane görevlileri, baba Hasan Sert'e eşinin düşük yaptığını ve bebeğin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Hastaneden aldığı bebeğini defnetmek için gittiği mezarlığa yaklaştığı sırada ağlama sesi duyan baba Sert, durumu 112 Acil Servis ekibine haber verdi. Bölgeye gelen ekipler, yaşadığı belirlenen bebeği tedavi için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

"Ağlama sesini duyunca inanamadım"

Baba Sert, öldüğünü sandığı bebeği için mezar yerinin bile kazıldığını söyleyerek, "Bebeğimi ölüm raporuyla aldım, kefenliydi. Defin için köye giderken ağlama sesi geldi. Önce inanamadım. Tekrar ağlama sesini duyunca yine inanamadım. Üçüncü kez ses duyunca kefeni açtım. Baktığımda bebeğin kalp atışı vardı, yaşıyordu. Sağlık ekiplerini aradım" dedi.

Tedavisine dün başlanan bebeğinin kan değerlerinin düşük olduğunu ancak bugün durumunun iyileştiğini anlatan Sert, olayda kusuru bulunanlardan şikayetçi olduklarını ifade etti.

"Hastaneden bebeğin öldüğünü söylediler"

Zor günler geçiren anne Melek Sert ise, şöyle konuştu:

Hastanedeyken sancılarım şiddetlendi. Birden doğumum başladı. Bebeği hemşire aldı. Eşime bebeğin öldüğünü söylediler. Ben de 'bir mezarı olsun çocuğumuzun' dedim. O da giderken çocuğun yaşadığını fark etti. Konuştuğumuz hemşire, 'Hayır öyle bir şey imkansız 2 saatten fazla yaşayamaz' dedi. Ancak çok şükür hayatta.

 

Adana Havalimanı'nda bir grup, piste inen uçağın önüne çıktı; çok sayıda gözaltı var

 

Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Üzüntülü04 Ocak 2022 05:12

    Bu ne biçim iştir yahu? Hastane bebeğin öldüğünü söylemiş, bu olacak iş mi? Hiç mi kontrol etmemişler bebek sağ mı,ölü mü diye? Bu işin titizlikle incelenmesi gerekiyor Sayın Bakanımız tarafından.Ya bebek, diri diri gömülseydi o zaman ne olacaktı, Allah muhafaza...