BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖldü haberi yayılan Türkmenistan Başkanı nerede----

Öldü haberi yayılan Türkmenistan Başkanı nerede

Öldü haberi yayılan Türkmenistan Başkanı nerede
22 Temmuz 2019 - 12:03 www.finansgundem.com

Rusya basınında pazar günü öğleden sonra manşetlere çıkan "flaş haber"de Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdımuhammedov'un öldüğü iddia edildi.

Haber, bölgeyi yakından takip eden siyasi analistlerden Aslan Rubayev'in Aşgabat'daki kaynaklarına dayandırıldı. Türkmen muhalif kaynaklar da aynı iddiayı gündeme taşıdı. Ancak Aslan Rubayev akşam saatlerinde "istihbaratının yanlış olduğunu" söyleyerek özür diledi. Türkmenistan'ın Moskova Büyükelçiliği de "Haber yalan" açıklaması yaptı.

Diğer yandan bir başka muhalif portal "Kroniki Türkmenistana" ise, Türkmen liderin annesi Ogulabat Berdımuhammedeva'nın ağır hasta olarak Almanya'da tedavi gördüğünü, kendisinin de ziyaret için 12 Temmuz'da özel uçağıyla gizlice Almanya'ya gittiğini duyurdu. 

Gurbangulı Berdımuhammedov'un nerede olduğuna dair 15 Temmuz'dan beri bir açıklama yapılmadı O tarihte "yeni kitabını yazmak üzere tatil çıktığı" duyurulmuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)