BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOlçok Ailesi'nden Nihal Olçok'a şok!----

Olçok Ailesi'nden Nihal Olçok'a şok!

Olçok Ailesi'nden Nihal Olçok'a şok!
05 Aralık 2019 - 15:01 www.finansgundem.com

Olçok Ailesi, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un Nihal Olçok ile 2013'te anlaşmalı boşandığını belirterek, "Olçok Ailesi olarak, Nihal Hanım'ın 'Olçok' soyadını kullanmasına rıza göstermiyoruz" dedi

FETÖ ile mücadele konusunda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ve son olarak Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partide kurucu olarak yer alacağı ifade edilen Nihal Olçok’la ilgili eşi Erol Olçok’un ailesinden çarpıcı bir açıklama geldi.

ÇOCUKLARIN VASİSİ AMCALARI

15 Temmuz darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok’un Nihal Olçok ile 2013’te anlaşmalı boşandığını belirten Olçok ailesinden yapılan yazılı açıklama şu ifadelere yer verildi: “Şehit Erol Olçok, Nihal Hanım’la evliliğini 2013 yılında anlaşmalı boşanma ile sonlandırmış ve boşanma 04.09.2013 tarihli mahkeme kararıyla kesinleşmiştir.

Çocukları şehit Abdullah Tayyip, Cahar Şamil ve Emir Dursun’un velayetini Erol Olçok almış, şehadetinden sonra çocukların vasisi amcaları Cevat Olçok olmuştur. Nihal Hanım, 30.11.2016 tarihine kadar kendi kızlık soyadı olan Süleymanoğlu’nu kullanmıştır.

Söz konusu tarihten itibaren mahkeme kararıyla tekrar Olçok soyadını kullanmaya başlamıştır. Olçok Ailesi bu mahkeme kararına, Cahar Şamil ve Emir Dursun’un manevi zarar görmemesi adına bugüne kadar herhangi bir itirazda bulunmamıştır”

“RIZA GÖSTERMEDİĞİMİZİ KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SUNARIZ”

“Ancak Nihal Süleymanoğlu’nun kamuoyu ile paylaştığı kimi sözlü ve yazılı beyanları, bu açıklamayı gerekli kılmıştır. Bu beyanlar, Olçok Ailesi tarafından tasvip edilmemekte olup Olçok Ailesi’ni bağlamamakta ve şehit Erol Olçok’un hayattayken benimsediği değer ve ilkelerle ters düşmektedir.

Söz konusu beyanlar, sadece Nihal Hanım’ın şahsi görüşlerinden ibarettir. Kamuoyundan bu hassasiyeti dikkate almalarını istirham ederiz. Nihal Hanım, kızlık soyadı olan Süleymanoğlu’nu kullanarak şahsi görüşlerini ifade edebilir. Olçok Ailesi olarak, Nihal Hanım’ın ‘Olçok’ soyadını kullanmasına rıza göstermediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Keskinli10 Aralık 2019 11:00

    İstismara gerek var mı? Yolları ayrılıp, sonradan ganimet için geri aynı yolda gibi görüntü vermek ne kadar doğru?! OLÇOK AİLESİ HAKLI..