BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOlay pankartla ilgili soruşturma başlatıldı----

Olay pankartla ilgili soruşturma başlatıldı

Olay pankartla ilgili soruşturma başlatıldı
27 Mart 2017 - 11:52 www.finansgundem.com

İsviçre'de, terör örgütü yandaşları tarafından açılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, hedef alan pankart için, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İsviçre'de terör örgütü yandaşları tarafından açılan pankarta ilişkin soruşturma başlattı. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, pankartı açan kişilerin tespiti için emniyete yazı yazıldı. Soruşturmanın, "Terör örgütü propagandası yapmak", "Terör örgütü üyeliği" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçları kapsamında başlatıldığı belirtildi.

İsviçre'nin başkenti Bern'de 25 Mart'ta Federal Parlamento binası önündeki Parlamento Meydanı'nda düzenlenen "Hayır" mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef gösteren pankart açılmıştı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bekir27 Mart 2017 18:52

    Varlığımıza düşman avrupa birliğinden izzet-i nefis, haysiyet namına ayrılmak bu millete farzdır. Bu kadar rezilliğe "demokrasi", "ifade özgürlüğü" denilerek kılıf bulunamaz.