BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOlası büyük savaşa İngiltere'den dev prova----

Olası büyük savaşa İngiltere'den dev prova

Olası büyük savaşa İngiltere'den dev prova
08 Ekim 2018 - 20:20 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliyet Ordusu, büyük askeri güçlere sahip ülkelerle yaşanacak olası muharebelere hazırlanmak adına Umman'da kapsamlı bir tatbikat yapıyor

The Times'ın haberine göre son 17 yılın en büyüğü olan Saif Sareea 3 tatbikatında İngiliz ordusu, Rusya'yla yaşanacak olası muharebenin provasını yapıyor.

5.500 asker, 200 zırhlı araç, 6 savaş gemisi, 1 hava indirme gemisi ve 8 Typhoon savaş uçağının katıldığı tatbikatta İngiliz ordusuna bağlı Kraliyet Süvarisi'nin hafif zırhlı savaş araçları, düşman rolünde Rus T-72 tanklarını betimliyor.

The Times'a konuşan İngiliz Tuğgeneral Zac Stenning, "Ordumuzu daha iyi silahlara sahip olan, daha iyi askeri hazırlık yapan ve en büyük meydan okumaları gerçekleştiren taraflara karşı koyacak hale gelmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İngiltere, son olarak Rusya'yı, casuslarına, Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'ne (OPCW) siber saldırı gerçekleştirme görevi vermekle suçlamıştı. Rus Dışişleri yetkilileri, reddettikleri bu yeni iddiaları ‘Rus casus paranoyası' olarak nitelendiriyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)