BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOkyanusun üzerinde patlama: Delik uçakla 14 saat yolculuk!----

Okyanusun üzerinde patlama: Delik uçakla 14 saat yolculuk!

Okyanusun üzerinde patlama: Delik uçakla 14 saat yolculuk!
05 Temmuz 2022 - 17:32 www.finansgundem.com

Dubai’den kalkarak Avustralya’ya doğru hareket eden bir uçağın kabin bölümünde meydana gelen patlamada küçük bir delik açıldı. Uçak, kabininde oluşan küçük bir delik ile beraber 14 saatlik uçuşu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.


1 Temmuz günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’den kalkan bir uçakta korku dolu anlar yaşandı.

Emirates hava yollarına ait Airbus A380 tipi uçakta kalkışından kısa bir süre sonra patlama meydana gelirken, uçağın sol tarafında delik açıldı.

Yolcular tarafından bildirilen haberde, Avustralya'ya giden uçakta okyanusun üzerinde gürültülü bir patlama olduğu belirtildi.

NTV'deki habere göre; Patlamanın ardından uçak görevlileri, Avustralya’daki inişe kadar 14 saat boyunca uçmaya karar verirken, Brisbane'e başarılı bir iniş gerçekleştirdi.

PİLOTLAR KALKIŞTA BİR LASTİĞİN PATLADIĞINDAN ŞÜPHELENDİLER

Patlama sesine rağmen yola devam eden pilotlar Avustralya’ya iniş gerçekleştirmesinin ardından Brisbane Havalimanı'ndaki Hava Trafik Kontrolü ile iletişime geçerek kalkışta bir lastiğin patladığından şüphelendiklerini belirtti.

Şikayetin ardından kontrole gelen havalimanı görevlileri uçağın sol tarafında delik tespit ederken, şok olduklarını aktardı.

Avustralya basınına konuşan bir yolcu, "Gürültülü bir patlama oldu ve bunu zeminden de hissettim" derken, “Kabin ekibi sakinliğini korudu, yemek servisini durdurdu ve telefonu açıp kanatları, motorları kontrol etti” ifadelerini kullandı.

UÇAk 14 SAAT BOYUNCA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE UÇUŞ GERÇEKLEŞTİRDİ

Uçağın güvenli bir şekilde 14 saat boyunca başarılı bir şekilde uçarak iniş gerçekleştirdiği vurgulanırken, hiçbir yolcunun yaralanmadığının altı çizildi.

Hindistan'da bir uçakta kaçak saf altın ele geçirdi

 

Bomba ihbarı yapılan uçak için jetler havalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)