BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOkul binasının üstündeki tekstil atölyesinde yangın----

Okul binasının üstündeki tekstil atölyesinde yangın

Okul binasının üstündeki tekstil atölyesinde yangın
21 Şubat 2020 - 05:47 www.finansgundem.com

Bahçelievlerde alt katları özel okul olarak kullanılan 6 katlı binanın en üst katındaki tekstil atölyesinde yangın çıktı. Yangının öğrencilerin derste olduğu gündüz vakti çıkmaması büyük bir faciayı önledi

İstanbul Bahçelievler'de tekstil atölyesinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. 6 katlı binanın alt katlarının özel okul olarak hizmet veriyor olması ve atölyede çalışan bulunmaması "Yangın iyi ki gündüz çıkmadı" dedirtti.

Yangın Yenibosna Merkez Mahallesi Çınar Caddesi Kavak Sokak'taki 6 katlı binanın 6'ıncı katında bulunan tekstil atölyesinde henüz bilinmeyen bir sebeple çıktı. İçeride bulunan kimyasal maddelerin alev alması sonucu yangın kısa sürede büyüdü. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

 

ÖĞRENCİLERİN VE ÇALIŞANLARIN OLMAMASI BÜYÜK BİR FACİAYI ÖNLEDİ

Çevrede yangın nedeniyle yoğun bir duman oluşurken, İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. 4 katı özel okul, son iki katı ise tekstil atölyesi olarak kullanılan binada çalışanların ve öğrencilerin olmaması büyük bir faciayı engelledi. 


 
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangının kesin çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış nedeni ise yapılacak çalışmaların ardından belirlenecek.
(fotoğraflı)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)