BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOktay'dan CHP'li Erdoğdu'ya tepki: Yassıada zihniyeti----

Oktay'dan CHP'li Erdoğdu'ya tepki: Yassıada zihniyeti

Oktay'dan CHP'li Erdoğdu'ya tepki: Yassıada zihniyeti
05 Mayıs 2021 - 05:02 www.finansgundem.com

"Milletine hizmetle dertlenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibini vatana ihanetten yargılamaya heves etmek, milletin hayrına düş dahi göremeyen darbe sevicilerinin Yassıada zihniyetidir

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Milletine hizmetle dertlenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibini vatana ihanetten yargılamaya heves etmek, milletin hayrına düş dahi göremeyen darbe sevicilerinin Yassıada zihniyetidir." ifadesini kullandı.

Oktay, Twitter hesabından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, şunları kaydetti:

"Milletine hizmetle dertlenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibini vatana ihanetten yargılamaya heves etmek, milletin hayrına düş dahi göremeyen darbe sevicilerinin Yassıada zihniyetidir. Bilinmelidir ki, özlediğiniz o günler gerilerde kaldı. Orası artık Demokrasi Adası'dır."

Altun'dan, CHP'li Erdoğdu'nun sözlerine tepki

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • seçmen05 Mayıs 2021 10:24

    her  kim ki bu ülkeye ihanet ederse elbette yargılanmalıdır, siyasi partiler ve millet vekilleri halk adına hesap  vermek ve hesap sormak için seçilip meclise gönderilmektedir. Yapanın yanına kar kalması, hırsızlığın mazur görülmesi  ahlaksızlığa ve toplumsal çöküşe ve çürümüşlüğe yol açar. seçilmişlere gözdağı vermek ve darbecilikle suçlamak atanmışların haddi değildir.

  • reis05 Mayıs 2021 08:48

    yarası olan gocunuyor

  • Evt05 Mayıs 2021 08:42

    Chp kapat, kilit vur kapiya eeee saniyormusun o oylar akp ye gelecek?. Ya bikti millet bikti. Borc harc yasiyor. Is guc yok. Olsada kazanci 1 kg cicek yag oliyor. Yevmiye gunluk 90 tl bu ulkede genc ev alamiyor, otomobil alamiyo, dugun yapma korkuyo ve cocuk bakma korkuyo, hayal kuramiyor... cebinde be var? 10 bin tl lik telefon deniyor, almamyada 15 gunluk yevmiyele aliyoz o teli. Sorun kapatmala cozulmez, oy kacar baska yere gene. Milletin gercek sorununa nejter atin. Faso fiso tv tartisma programlar. Sorunlari kabul gormeyince , cozum den umutsuz gencler. Tepki oyu uyo

  • Waw05 Mayıs 2021 08:37

    Herseye lafvyetistirenler, milletin aciz dedigi cumlelere verdigi laf bile yok.

  • İzzet BAŞ05 Mayıs 2021 08:23

     Bırakın şu atışmaları.. Millet hizmet bekliyor. İcranın başındakilerde başarısızlıklarını sataşmayla ört bas etme çabasında.. Muhalefette  millet için yapacağını değil yapamayacaklarını konuşmaktan zevk alıyorlar. Sonuç böyle kuşun böyle kuyruğu olur.

  • Artur05 Mayıs 2021 08:09

    Chp yi sacunacak akil insan artık yok. Sessiz sessiz buğz ediyolar chp düşmanlarına. Bir an evvel chp kapatılmalı. Çağdışı fosil bi parti Olmuş.

  • Arif gslş05 Mayıs 2021 06:02

    Chp ye hala neden lav etmiyolar. Acaba cahil sınıfın sayısı belli olsun diyemi