BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLübnan'a liman teklifi----

Lübnan'a liman teklifi

Lübnan'a liman teklifi
08 Ağustos 2020 - 12:15 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun’u ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Oktay, "Beyrut Limanı faaliyete geçene kadar Mersin Limanı'nı kullanabilirler." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı, Refik Hariri Havalimanında Lübnan Dışişleri Bakanı Charbel Wehbe, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl ile AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve büyükelçilik mensupları karşıladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da eşlik ettiği Oktay, 154 kişinin hayatını kaybettiği 6 bin kişinin yaralandığı patlamayla sarsılan Lübnan'da Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Meclis Başkanı Nebih Berri ve Başbakan Hassan Diyab ile görüşecek.

Fuat Oktay'ın açıklamalarından satır başları: 

Cumhurbaşkanımızın yardım teklifini ilettik. Lübnan Cumhurbaşkanı Avn'a daha fazla gıda yardımına, tıbbi yardıma hazır olduğumuzu, buna devam edeceğimizi ilettik. Limanın yeniden inşası için yardıma hazırız. Mersin Limanı Lübnan'ın hizmetindedir. Beyrut Limanı faaliyete geçene kadar Mersin Limanı'nı kullanabilirler.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat 08 Ağustos 2020 19:45

    Buda Fransaya gol degilse ne ? 6 ay once Osmanli bizi zorla savastirdi diyen Lubnan cumhurbaskanina selam olsun . Turkiye lubnan halkinin yanindadir