BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatÖksürene de korona virüs testi yapılacak----

Öksürene de korona virüs testi yapılacak

Öksürene de korona virüs testi yapılacak
03 Nisan 2020 - 14:28 www.finansgundem.com

Korona virüs salgınında vaka tanımının değiştiği, Sağlık Bakanlığı'nun bundan böyle sadece öksürük şikayeti olana da test yapılmasına karar verdiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı korona virüs vaka tanımını değiştirdi. NTV'nin haberine göre, ayakta başvuran hastalar için artık sadece öksürüğü olana da korona virüs testi yapılacak.

Bakanlığın Kovid-19 sorgulama kılavuzuna göre, ateşi veya öksürük, sadece öksürük, nefes darlığı ve nefes almakta zorluk şikayetlerinden herhangi birisi varsa, hastaya maske takılacak ve Kovid-19 için ayrılmış alana yönlendirilecek.

Habere göre, üç soruya hayır yanıtını verenler de hemen gönderilmeyecek. Onlara da son 14 günde kendisinin ya da ev halkından birinin yurtdışından gelip gelmediği, yakınlarından birinin solunum sıkıntısıyla hastaneye yatıp yatmadığı ve yakınlarından birinin Kovid 19 olup olmadığı sorulacak. Bu sorulardan birine evet yanıtını verirse de o kişiye test yapılacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)