BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOkmeydanı'nda bomba alarmı!----

Okmeydanı'nda bomba alarmı!

Okmeydanı'nda bomba alarmı!
12 Şubat 2015 - 20:54 www.finansgundem.com

Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup, havaya ateş açtıktan sonra bir pankarta paket bağlayarak kaçtı.

İstanbul Okmeydanı'nda pankarta sarılı bomba süsü verilmiş şüpheli paket polis ekiplerini alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan paketten kablo sarılı piknik tüpü çıktı. Polis ekiplerinin şüpheli pakete rağmen araç ve vatandaşların geçişine müdahale etmemesi dikkati çekti

Olay akşam 18.30 sıralarında Anadolu Kahvesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, silahlı ve maskeli 6 kişi Anadolu Kahvesi trafik ışıkları önüne gelerek havaya ateş açtı. Maskeli eylemciler daha sonra pankarta sarılı şüpheli paketi direklere asarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

VATANDAŞLAR VE ARAÇLAR ŞÜPHELİ PAKETİN YANINDAN GEÇTİ
Polis ekipleri şüpheli paketin bulunduğu alanın önündeki caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatmadı. Vatandaşlar, ellerini kollarını sallayarak paketin yanından geçti. Polis ekipleri Okmeydanı girişini güvenlik şeridine alırken pakete yakın olan Darülaceze Caddesi üzerinden araç akışı devam etti.

ŞÜPHELİ PAKETTEN PİKNİK TÜPÜ ÇIKTI
Olay yerine bomba uzman ekipleri gelerek pakete fünye yerleştirdi. Akrep diye tabir edilen zırhlı araçlardan uyarı anonsları yapıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan paketten kablo sarılı piknik tüpü çıktı. Uzman polis, paketi bağlı bulunduğu direklerden keserek ayırdı. Piknik tüpü ise yol kenarına bırakıldı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)