BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOkan Kurt:Tüm borçları ödemek istiyoruz----

Okan Kurt:Tüm borçları ödemek istiyoruz

Okan Kurt:Tüm borçları ödemek istiyoruz
30 Kasım 2018 - 14:06 www.finansgundem.com

Konkordato talebinde bulunulan Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Martaş Lojistik'in ortaklarından Okan Kurt adına avukatı açıklama yaptı

Okan Kurt'un avukatı tarafından yapılan açıklamada şirketin 'ekonomik buhran' yaşadığı kaydedilerek, var olan borçların ödenmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Geçtiğimiz aylarda hacizlerle gündeme gelen Martaş'ın 100 miyon lirayı aşkın borcu bulunuyor. Şirketin filosundaki TIR'ların önemli bir kısmı, alacaklılar tarafından haczedilmişti.

Okan Kurt adına Av. Şenol Çilek imzası ile yapılan açıklamada şöyle denildi:

Müvekkilim Okan Kurt ve hissedarı olduğu Martaş Şirketler grubu ile ilgili olarak içinde bulunduğu ekonomik buhran sebebiyle tarafımızdan Mersin Asliye Ticaret Mahkemesine konkordato talebinde bulunulmuş, yapılan ön inceleme neticesinde mahkeme tarafından konkordato için geçici mühlet verilmiştir.

Bilindiği üzere konkordato talebi şirket ve şahısların borçlarının yapılandırılarak ödenmesi esası üzerine kurulmuş olup, temel amaç borçluların borcunu ödeyebilme kabiliyeti içinde olması, alacaklıların alacaklarını tahsil edebilmesi esasidir. Müvekkillerim konkordato suresince tüm borçlarının yapılandırarak ödemek kabilyeti ve niyetindedir. Talebimiz, tamamı ile şirketlerin devamlılığını sağlamak tüm borçların ödenmesi esasi üzerine kuruludur."

Okan Kurt kendisi ve şirketleri için konkordato istedi

 

Demet Akalın-Okan Kurt evliliği sona erdi

 

Demet Akalın-Okan Kurt arasında 40 milyon TL borç krizi

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)