BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaOğuz Satıcı'nın en yeni işi----

Oğuz Satıcı'nın en yeni işi

Oğuz Satıcı'nın en yeni işi
28 Mayıs 2013 - 13:10 www.finansgundem.com

İş dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Oğuz Satıcı yeni bir işe el attı

Oğuz Satıcı ismini iş dünyası yakından tanır. Satıcı, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) başkanlığını 2001-2008 yılları arasında yürüttü.
Bu dönemde de demeçleriyle sık sık ekonomi sayfalarının konuğu oldu. Satıcı’nın başkanlığını yaptığı dönemde Türkiye’nin ihracatı üst üste rekorlar kırarak 26 milyar dolardan 130 milyar dolara çıktı. Girişimci yönüyle de bilinen Satıcı, tekstil İplik ve Polaris Tekstil Sanayi şirketleriyle uzun yıllar tekstil sektöründe rekabet etti. Son yıllarda bu alandaki işlerini azalttığı bilinen Satıcı’nın geçen hafta yeni bir girişimini öğrendik. Satıcı, yeni bir şirket kurdu. Bu şirket; Polaris Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş adını taşıyor. Adından da anlaşılacağı üzere şirket otopark işletmeciliği yapacak. Tekstil şirketinin adını yeni şirketinde kullanmayı tercih eden Satıcı’nın bu şirkete ortağı yok. Aslında son yıllarda İstanbul’da otopark işletmeciliği karlı bir iş olarak görülüyor. Bu nedenle birçok girişimci bu alana giriyor; hatta katlı otopark yatırımı yapıyor. Öğrendiğimize göre, Satıcı’nın otopark işletmeciliği konusunda Türkiye’den çok yurtdışıyla ilgili planları varmış. Bu planların detayları önümüzdeki günlerde netleşecekmiş. (PARA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)