BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretmen servisi buzlu yolda TIR'la çarpıştı----

Öğretmen servisi buzlu yolda TIR'la çarpıştı

Öğretmen servisi buzlu yolda TIR'la çarpıştı
12 Aralık 2013 - 19:20 www.finansgundem.com

Malatya'da öğretmenleri taşıdığı bildirilen servis buzla kaplı yolda TIR ile çarpıştı, 5 öğretmen ve servis şoförü öldü, 3'ü öğretmen 4 kişi yaralandı

Malatya'da öğretmenleri taşıdığı bildirilen servisin tırla çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Doğanşehir Gövdeli İlkokulu'nda görev yapan öğretmenleri taşıdığı belirtilen 44 NS 615 plakalı minibüs, Malatya-Adana karayolu Tavşantepe mevkisinde 31 ASY 96 plakalı tırla çarpıştı. Olay yerine ulaşan ambulanslar yaralı 4 kişiyi kentteki hastanelere kaldırdı.

ÖLENLERDEN 5'İ ÖĞRETMEN

Kazada yaşamını yitirenlerin ve yaralıların isimleri belirlendi. Gövdeli İlk ve Ortaokulunda görev yapan sosyal bilgiler öğretmeni Çetin Kuşbay (29), sınıf öğretmeni Derya Şahin (29), fen bilgisi öğretmeni Alişan Ergen (26), matematik öğretmeni Erhan Yaşar (24) ve okul öncesi öğretmeni Emine Coşkun (23) ile şoför Bilal Andiç'in yaşamını yitirdiği kazada, aynı okulda görevli sınıf öğretmeni Hamza Uzan, beden eğitimi öğretmeni Eren Güven, Kapıdere İlkokulu sınıf öğretmeni Yunus Hoşhan ile Dr. Özlem Sarıcı Üzmez yaralandı.

VALİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Devlet Hastanesine gelerek yaralıların durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diledi. Çok elim bir kaza olduğunu belirten Şahin, şöyle konuştu:

"Dört yaralımız var. O dört yaralımızın 3'ü öğretmen, biri doktorumuz. Bunların tamamı Gövdeli beldesinde görev yapan arkadaşlarımız. Yalnızca yaralılardan biri Kapıkaya köyünde görevli öğretmenimiz. Bunlar mesai bitimi Malatya'ya dönerken, Akçadağ Doğanşehir yol ayrımına bir kilometre kala tırla çarpışma neticesinde elim kaza meydana geliyor. Bu servis, öğretmenlerin kendi aralarında kendilerinin tuttuğu bir servis. Taşımalı servislerimizden değil. Arkadaşlarımızın kendilerince gidiş gelişleri daha kolay olsun diye aralarında ücretini birlikte ödedikleri bir araç."

BUZLANMANIN ETKİSİ VAR MI?

Bir basın mensubunun yolda buzlanma olduğu ve tuzlanma yapılmadığına ilişkin iddialar olduğunu belirtmesi üzerine Şahin, "Bütün bu şeyler inceleniyor. Yoldaki kusur nedir, ne kadardır? Ne kadarı sürücü hatalarından kaynaklanmıştır? Onu cumhuriyet savcılığımız detaylı inceliyor" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)