BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretmen atamaları için kritik uyarı!----

Öğretmen atamaları için kritik uyarı!

Öğretmen atamaları için kritik uyarı!
07 Ocak 2016 - 12:47 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, katıldığı canlı yayında öğretmen atamalarıyla ilgili kritik uyarılarda bulundu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.

Sahte diplomalarla başvuruların yapıldığının tespit edildiğini kaydeden Avcı, "Büyük meblağlarla bu işi organize eden çetenin olduğu izlenimi var. Bazı terör örgütleri ile bağlantılı olma ihtimali de var. Öğretmen alımlarımızı da inceliyoruz. Çok fazla değil, 50-60 öğretmen tespit edildi. Bu çete Şubat atamaları için de bazı öğretmen adaylarına musallat olabilir" diye konuştu.

"ÖĞRETMENLERİMİZ AĞLAYARAK AYRILDI"

Şırnak'ta toplam 7 bin 623 öğretmenin görev yaptığını ve operasyonlar nedeniyle eğitime ara verildiğini kaydeden Avcı, "Sorun çözüldüğünde öğretmenler görevlerinin başına dönecek. Öğretmenlerimizi biz çektik. Yani hiçbir öğretmenimiz korkarak kaçmadı. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı bırakmadı. Böyle propaganda yapıyorlar. Pek çok öğretmenimiz biz mecbur ettiğimiz için ağlayarak ayrıldılar" dedi.

"İSTİHBARAT ÜZERİNE KARAR ALINDI"

Teröristlerin öğretmen ve öğrencileri kullanarak eylem yapacağı istihbaratının alınmasının üzerine eğitime ara verme kararının alındığını kaydeden Avcı, sömestrda telafi eğitimi verileceğini, ihtiyaç olması durumunda il içinde taşımalı eğitim verilebileceğini belirtti.
Avcı, özel okullara da çağrıda bulunarak "Bölgede daha çok okul açarak, mümkünse yatılı okul açarak eğitimin niteliğinin yükselmesine katkıda bulunmasını bekleriz" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)