BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretim yılına hazırlık ödeneği bin 50 lira----

Öğretim yılına hazırlık ödeneği bin 50 lira

Öğretim yılına hazırlık ödeneği bin 50 lira
08 Eylül 2017 - 14:03 www.finansgundem.com

Öğretmenler için bu sene bin 50 lira olarak belirlenen öğretim yılına hazırlık ödeneği, 11 Eylül'den itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak.

Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın imzasıyla illere gönderilen  yazıda, Devlet Memurları Kanunu'na göre, öğretmenlere her yıl eylülde Bakanlar  Kurulunca belirlenecek miktarda öğretim yılına hazırlık ödeneği verildiği  belirtildi.

Yazıda, "Kamu Görevlilerinin Geneline ve Hizmet Kollarına Yönelik Mali  ve Sosyal Haklara İlişkin 2016 ve 2017 Yıllarını Kapsayan 3. Dönem Toplu  Sözleşmesi"nde öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, bu sene için bin 50 lira  olarak belirlendiği kaydedildi.

Ödeneğin eğitim öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı  kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara verileceği ifade edilen  yazıda, 11 Eylül Pazartesi itibarıyla ödeneğin hak sahiplerinin hesaplarına  yatırılmaya başlanacağı bildirildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)